210 4825887

Η πρωτοπόρος εταιρεία

στο χώρο της κατάδυσης

Την εταιρεία Kartelias ξεκίνησε και την ανέπτυξε ο Νίκος Καρτελιάς, πρώην βαθμοφόρος και πρώτος εκπαιδευτής της σχολής βατραχανθρώπων του πολεμικού ναυτικού.

Ο Νίκος Καρτελιάς εκπαιδεύτηκε στην πλέον δύσκολη σχολή βατραχανθρώπων του πολεμικού ναυτικού της Αμερικής και είναι ένας από τους ελάχιστους που πέτυχαν και αποφοίτησαν από αυτή τη σχολή και μάλιστα με EXCELLENT βαθμολογία. Μετά την αποχώρηση του από το πολεμικό ναυτικό, συνεργάστηκε με διάσημους Αμερικανούς Αρχαιολόγους σε υποβρύχιες έρευνες και ανασκαφές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα στεγάζεται σε κτίριο που προσχεδιάστηκε για ειδικό κέντρο κατάδυσης, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών του, όπου και στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας :

Έκθεση λιανικής : πρωτότυπη, εντυπωσιακή, με πολύ μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη

Σύγχρονο εργαστήριο κατασκευής στολών ποιότητας, έτοιμες και με μέτρα

Αποθήκες εμπορευμάτων για τη χονδρική πώληση σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Εργαστήρια επισκευών και service ρυθμιστών με χορήγηση πιστοποιητικών

Υδρόψυκτος σταθμός πλήρωσης φιαλών

Κέντρο επανέλεγχου φιαλών αέρα (υδροστατικό τεστ) με άδεια του υπουργείου Βιομηχανίας και χορήγηση πιστοποιητικών

Νίκος Καρτελιάς - Ο πρώτος Έλληνας βατραχάνθρωπος

Φορολογικά Στοιχεία

Επωνυμία: Καρτελιάς & Σία Ο.Ε.
ΑΦΜ: 082360075
ΔΟΥ: Ε’ Πειραιά
Έδρα: Μ. ΑΣΙΑΣ 3, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18547
Αριθμός ΓΕΜΗ: 044233007000

Πειραιάς

Η έκθεσή μας

Το κτίριο προσχεδιάστηκε για ειδικό κέντρο κατάδυσης, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών του. Σύγχρονο εργαστήριο κατασκευής στολών ποιότητας, έτοιμες και με μέτρα.

Η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της κατάδυσης, εξοπλισμού ψαρέματος, κολύμβησης & πισίνας.

Η Ιστορία της εταιρείας Kartelias

1966

'Ιδρυση σχολής κατάδυσης

Ο Νίκος Καρτελιάς ίδρυσε στην Καστέλα του Πειραιά την πρώτη ιδιωτική σχολή αυτόνομης κατάδυσης. Το πρώτο κέντρο κατάδυσης και τον πρώτο σταθμό πλήρωσης φιαλών με αναπνεύσιμο αέρα στη χώρα μας. Στη συνέχεια ξεκίνησε και το εμπόριο με εξοπλισμούς κατάδυσης.

1967

Πρώτες αποκλειστικές αντιπροσωπείες

Το 1967 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία του οίκου TECHNISUB Ιταλίας για την Ελλάδα καθώς και την θυγατρική της, AQUA SPHERE. Ακολούθησαν οι αντιπροσωπείες SPIROTECHNIQUE (τώρα AQUALUNG), BEUCHAT, DESSAULT Γαλλίας, PROBLUE, SCUBATECH, NORTHERN DIVER.

1969

Βιοτεχνία κατασκευής στολών

Από το 1969 ξεκίνησε μια σύγχρονη βιοτεχνία κατασκευής στολών με εισαγόμενα υλικά αρίστης ποιότητας, για έτοιμες και με κατασκευή στα μέτρα των πελατών.

1983

Μεταφορά σε Νέο Φάληρο

Η εταιρεία από το 1983 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο στο Ν. Φάληρο. Αυτό το κτίριο προσχεδιάστηκε για ειδικό κέντρο κατάδυσης, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών του.

Pellentesque lectus augue, blandit a nibh eu, lacinia dictum arcu. Quisque dapibus nulla id dictum consequat. Sed purus elit, mollis non aliquam at…
Sam Isbister
Mass Impressions Ltd.,
Pellentesque lectus augue, blandit a nibh eu, lacinia dictum arcu. Quisque dapibus nulla id dictum consequat. Sed purus elit, mollis non aliquam at…
Sam Isbister
Mass Impressions Ltd.,